Kirjan sisällysluettelo Kirjan syntyhistoria Tarinoita ja muistoja Kotikylämatkakertomuksia Vanhoja valokuvia


Kaakkoisen Kivennavan seitsemän kylän yhteiseen kyläkirjaan on koottu tietoja yli 200 talosta ja niiden asukkaista 1930-luvulla. Kyläkartat johdattavat hakemaan oman tai suvun kotitalon paikkaa. Kirjan kuvitus koostuu monien perhearkistojen paljolti aikaisemmin julkaisemattomista kuvista. Talotietojen ohella kirjan painopistealue on tarina-aarteisto. Kylien elämän tekevät eläviksi monet muistelmat ja vanhemman, jo manalle menneen ikäpolven muistiin merkitsemät kertomukset.

Uskomme, että Kivennavalla nuoruudessaan ja lapsuudessaan asuneille kirja palauttaa mieleen kotikylän maisemat ja ihmiset. Ne nuoremmat, jotka mennyttä Kivennapaa eivät ole kokeneet, voivat kirjan avulla löytää ja vahvistaa juuriaan.


RAJAN PINNASSA -kyläkirjan voi tilata:

puhelimitse numeroista 05068489 ja 0504443671 tai
sähköpostilla osoitteesta rajan.pinnassa@gmail.com

Kirjan hinta on nyt vain 20 euroa (norm. 40 euroa).Hyvä kyläkirjan lukija, mikäli tiedossasi on lisää mielenkiintoisia tarinoita tai valokuvia näistä kylistä ja asukkaista, pyydämme ilmoittamaan niistä yllä mainittuihin puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteeseen. Julkaisemme niitä mielellämme näillä nettisivuilla. Myös kertomukset kotikylämatkoista ovat tervetulleita. Käy myös vilkaisemassa ja tykkäämässä Facebook -sivujamme. Siellä voit kommentoida kirjaa ja kertoa kirjan herättämistä ajatuksistasi.Rajan Pinnassa - Facebookissa


Kivennapaseura - http://www.kivennapaseura.fi
Entiset Kivennapalaiset - http://www.karjalanliitto.fi/index.phtml?s=1135Joutselkäläiset ry